Αχαια Φωτια : Φωτιά στην Αχαΐα: Μήνυμα εκκένωσης από το 112 για Ζήρια ... / Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή.

Αχαια Φωτια : Φωτιά στην Αχαΐα: Μήνυμα εκκένωσης από το 112 για Ζήρια ... / Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή.. Υπενθυμίζεται πως η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 11 το πρωί, στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα. Κλειστή η νέα εθνική οδός. Η πυρκαγιά που είναι σε δασική έκταση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα.

Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω μαυρίκι σε δασική έκταση. Κλειστή η νέα εθνική οδός.

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη - Τον ενημερώνουμε ότι κάηκε η Αχαΐα ...
ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη - Τον ενημερώνουμε ότι κάηκε η Αχαΐα ... from www.in.gr
H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω μαυρίκι σε δασική έκταση. Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή. Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα. Υπενθυμίζεται πως η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 11 το πρωί, στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.

H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω μαυρίκι σε δασική έκταση.

Μεταφέρθηκαν με ασφάλεια οι κάτοικοι της κοινότητας δροσιά που εκκενώθηκε λόγω της. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω μαυρίκι σε δασική έκταση. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Η πύρινη λαίλαπα μαίνεται ανεξέλεγκτη στην αχαΐα, ενώ έχει ήδη δοθεί εντολή για προληπτική απομάκρυνση από το νέο σούλι και την περιοχή ρυάκι. Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή. Είναι ένας από τους πολλούς πυροσβέστες που βρέθηκαν στη φωτιά στη δροσιά και την πτέρη αχαΐας που «ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε έλεγχο μέσα στα καμένα». Κλειστή η νέα εθνική οδός. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα. Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα: Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Τους έφυγε η φωτιά για δευτερόλεπτα και έκαψε το χωριό. Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα: Κλειστή η νέα εθνική οδός. Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή του καλεντζίου ύστερα, δεύτερη φωτιά εκδηλώθηκε, αυτή τη φορά λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης, στην περιοχή της ελικίστρας και του σουλίου. Η πυρκαγιά που είναι σε δασική έκταση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι.

ΤΩΡΑ - Συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά ...
ΤΩΡΑ - Συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά ... from tempo24.news
Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής. Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή. Μεταφέρθηκαν με ασφάλεια οι κάτοικοι της κοινότητας δροσιά που εκκενώθηκε λόγω της. Η πύρινη λαίλαπα μαίνεται ανεξέλεγκτη στην αχαΐα, ενώ έχει ήδη δοθεί εντολή για προληπτική απομάκρυνση από το νέο σούλι και την περιοχή ρυάκι. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω.

Τους έφυγε η φωτιά για δευτερόλεπτα και έκαψε το χωριό.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Τους έφυγε η φωτιά για δευτερόλεπτα και έκαψε το χωριό. Δυστυχώς, νέα φωτιά μέσα σε λίγες ώρες, ξέσπασε στη ζήρια αχαϊας. Κλειστή η νέα εθνική οδός. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. H φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις με τον αέρα να τη σπρώχνει προς το χωριό. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω μαυρίκι σε δασική έκταση. Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα: Υπενθυμίζεται πως η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 11 το πρωί, στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα. Μεταφέρθηκαν με ασφάλεια οι κάτοικοι της κοινότητας δροσιά που εκκενώθηκε λόγω της. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές.

Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας. Η πυρκαγιά που είναι σε δασική έκταση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Φωτιά - Αχαΐα: Νύχτα κολάσεως - Καλύτερη εικόνα με το ...
Φωτιά - Αχαΐα: Νύχτα κολάσεως - Καλύτερη εικόνα με το ... from www.newsit.gr
Η πυρκαγιά που είναι σε δασική έκταση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι. Στις φλόγες παραδόθηκαν κατοικίες στη ζήρια αχαΐας, τη στιγμή που οι δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα. Υπενθυμίζεται πως η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 11 το πρωί, στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα. Μεγάλη φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω μαυρίκι σε δασική έκταση. Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω. Μεταφέρθηκαν με ασφάλεια οι κάτοικοι της κοινότητας δροσιά που εκκενώθηκε λόγω της.

Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή. Μεγάλη φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα: #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα. Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην. Δυστυχώς, νέα φωτιά μέσα σε λίγες ώρες, ξέσπασε στη ζήρια αχαϊας. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές.

Posting Komentar

0 Komentar